search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36
MENU CLOSE

Αναβιώνει και άλλο θρυλικό μοντέλο της Nokia από τη δεκαετία του ’90;

07.01.2020 16:40
Αναβιώνει και άλλο θρυλικό μοντέλο της Nokia από τη δεκαετία του

 

Η HMD Global, κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων με έδρα τη Φινλανδία, η οποία το 2016 ξεκίνησε να ανακυκλώνει τα πιο δημοφιλή τηλέφωνα της δεκαετίας του 1990, απολαμβάνει απροσδόκητα υψηλή ζήτηση για τα «κλασικά» κινητά τηλέφωνα, λόγω της απλότητας και της αντοχής τους, μαζί με μια υγιή δόση νοσταλγίας.

Ο επικεφαλής των προϊόντων της HMD, Γιούχο Σαρβίκας, έριξε ένα… υπονοούμενο ότι η εταιρεία μπορεί να ανοίξει ένα νέο μοντέρνο ρετρό κινητό τηλέφωνο.

Σε ένα tweet το σαββατοκύριακο με εικόνες του νέου ζευγαριού αθλητικών της Adidas για το επερχόμενο Consumer Electronics Show 2020 και το World Mobile Congress για το 2020, ο Σαρβίκας δήλωσε ότι τα νέα παπούτσια δεν μπορούν να σημαίνουν παρά ένα πράγμα: «ότι πρέπει να ξεκινήσουμε νέα #nokia # original  @nokiamobile».

​Οι ακόλουθοι του Σαρβίκας ήθελαν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά οι Σαρβίκας και Nokia Mobile διατηρούν σιγή ιχθύος, προτρέποντας τους χρήστες να «παρακολουθήσουν αυτόν τον χώρο για τις τελευταίες ανακοινώσεις».

Το φετινό Consumer Electronics Show θα ξεκινήσει στο Λας Βέγκας την Τρίτη. Το Mobile World Congress, εν τω μεταξύ, θα ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Η HMD, που διευθύνεται από πρώην στελέχη της Nokia, απέκτησε το δικαίωμα να πουλήσει κινητά τηλέφωνα Nokia το 2016, δύο χρόνια μετά την αγορά της τηλεφωνικής επιχείρησης της φινλανδικής εταιρείας από τη Microsoft. Παρά το γεγονός ότι αναπτύσσει και παράγει σύγχρονα τηλέφωνα βασισμένα στο Android, η εταιρεία οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στην αναδημοσίευση των εικονικών τηλεφώνων της δεκαετίας του ’90 και των αρχών της δεκαετίας του 2000, όπως το Nokia 8110, το Nokia 3310 και το Nokia 2720 Flip, Nokia 220, Nokia 105 και Nokia 800. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36