search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:14
MENU CLOSE

Τρόμος στα αβαθή: Λευκός καρχαρίας επιτέθηκε σε δύτη – Ακόμα δεν έχει βρεθεί η σορός

07.01.2020 16:43
Τρόμος: Ψάρεψαν κατά λάθος, καρχαρία ίσο με το μέγεθος του σκάφους τους  - Media
 
Σε εφιάλτη μετατράπηκε μια κατάδυση ενός άνδρα σε περιοχή που λίγες μέρες πριν οι αρχές είχαν δει να κολυμπά ένας καρχαρίας.
 
Ο Αυστραλός Γκάρι Τζόνσον αγνοείται από την Κυριακή, όταν μπροστά στα μάτια της συντρόφου Κάρεν Μίλιγκαν, δέχθηκε επίθεση από μεγάλο λευκό καρχαρία, σε παραλία της δυτικής Αυστραλίας.
 
Η Μίλιγκαν αμέσως εξέπεμψε SOS ωστόσο τα πρώτα ευρήματα ήταν μάλλον αποθαρρυντικά, καθώς εντοπίστηκαν βατραχοπέδιλα και ένα κομμάτι στολής δύτη, αλλά τίποτα άλλο.
 
Από τη στιγμή της επίθεσης ως και αυτή την ώρα η αστυνομία και ακτοφυλακή αναζητούν τον Τζόνσον ή τον καρχαρία-δολοφόνο, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί τίποτα.
 
Οι τοπικές αρχές χαρακτήρισαν την επίθεση ως «καταστροφική», καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού για τους κινδύνους από τους καρχαρίες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:13