search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Oλυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για τραυματία αστυνομικό έξω από το Καραϊσκάκη

07.01.2020 17:02
Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για τραυματία αστυνομικό έξω από το Καραϊσκάκη - Media

 

Η ελληνική Αστυνομία έχοντας ενημερώσει από το βράδυ της Κυριακής ότι υπήρξε τραυματίας αστυνομικός στα επεισόδια έξω από το Καραϊσκάκη συμπεριέλαβε την σχετική αναφορά και στην έκθεσή της.

Όπως είχατε ενημερωθεί σχετικά από το απόγευμα της Κυριακής οπαδοί του Ολυμπιακού και δυνάμεις της αστυνομίας συγκρούστηκαν έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη. Από την ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε ακόμα και υπερβολική χρήση δακρυγόνων, τα οποία έκαναν αποπνικτική την κατάσταση και εντός του γηπέδου.

Από τα επεισόδια αυτά η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου πως χτύπησε ένας αστυνομικός. Το γεγονός αυτό το αναφέρει και στην έκθεσή της. Πρόκειται πάντως για γεγονότα που διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο ενώ η αποστολή του Παναθηναϊκού μπήκε στο γήπεδο δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33