search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:19
MENU CLOSE

Ένας χορός ΧΑΚΑ ενάντια στην λευχαιμία (Photos/ Video)

07.01.2020 18:45
Ένας χορός ΧΑΚΑ ενάντια στην λευχαιμία (Photos/ Video) - Media

 

Ένας χορός Haka ενάντια στην λευχαιμία πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στην Anadolu Efes και Κhimki σε αγώνα της Euroleague και απέσπασε το χειροκρότημα των θεατών.

Η συμβολική αυτή κίνηση έγινε στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης για τη συγκεκριμένη ασθένεια στέλνοντας το μήνυμα πως πλέον είναι αντιμετωπίσιμη και για να παρακινήσει τον κόσμο να γίνουν δωρητές μυελού των οστών.

Ο πρόεδρος της LLMBİR ( Leukemia, Lymphoma, Myeloma Patients Research and Education Society), Dr. Muhit Özcan επικεντρώθηκε στη σημασία του να γίνει κάποιος δωρητής μυελού των οστών και μάλιστα μέσω εθνικού προγράμματος δωρεάς από το να προβαίνει σε ατομικές δωρεές. Όπως δήλωσε, «σήμερα μπορείς να γίνεις η θεραπεία και αύριο να βρεθείς ξαφνικά στην άλλη πλευρά του τραπεζιού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:19