search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Άδειασαν δύο χρηματοκιβώτια και τα έριξαν σε πισίνα έπαυλης

07.01.2020 19:08
Άδειασαν δύο χρηματοκιβώτια και τα έριξαν σε πισίνα έπαυλης - Media

 

Η δεύτερη σε διάστημα λίγων ημερών διάρρηξη σε πολυτελή κατοικία στο Χα-Ποτάμι, στην περιοχή Κουκλιών, καταγγέλθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το philenews.gr, οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της οικίας που επέστρεψαν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού διαπίστωσαν ότι άγνωστοι διέρρηξαν την έπαυλη τους και αφού εντόπισαν δύο χρηματοκιβώτια σε δωμάτια, τα παραβίασαν, πήραν από μέσα χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας και έφυγαν, αφού πρώτα φρόντισαν να ρίξουν τα δ΄λυο μικρά χρηματοκιβώτια μέσα στην πισίνα, προφανώς για καταστροφή των όποιων τεκμηρίων από το νερό.

Την καταγγελία για τη διάρρηξη και κλοπή έκανε το βράδυ των Θεοφανείων η 36χρονη Ρωσίδα ιδιοκτήτρια της οικίας, που ανέφερε ότι η διάρρηξη έγινε στο διάστημα 23 Δεκεμβρίου με 6 Ιανουαρίου, όταν η ίδια και η οικογένεια της απουσίαζαν στο εξωτερικό για διακοπές. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, στα χρηματοκιβώτια υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα, χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, των οποίων η συνολική αξία υπερβαίνει ενδεχομένως τις 50 χιλιάδες ευρώ.

Μέλη της Αστυνομίας που επισκέφθηκαν τη σκηνή, διαπίστωσαν παραβίαση πλαινής εισόδου με αιχμηρό αντικείμενο, από όπου θεωρείται δεδομένο ότι επιτεύχθηκε η είσοδος και έξοδος των δραστών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59