search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03
MENU CLOSE

Big Brother με δύο παρουσιαστές θέλουν στον ΣΚΑΪ

08.01.2020 07:58
Big Brother με δύο παρουσιαστές θέλουν στον ΣΚΑΪ - Media

 

Στήνεται σιγά – σιγά το Big Brother στον ΣΚΑΪ, κι οι ετοιμασίες είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό. Το ζήτημα της παρουσίασης δεν έχει κλείσει ,ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1,το ριάλιτι θα αναλάβει για πρώτη φορά δίδυμο παρουσιαστών, και η Ντορέττα είναι το ένα από αυτά που φαίνεται να θέλουν πολύ στο κανάλι.

«Την περασμένη εβδομάδα έφυγε το πλάνο των εγκαταστάσεων στην ολλανδική εταιρεία, η οποία πρέπει να δώσει το οκ. Εφόσον πάρουν το πράσινο φως, θα καταλήξουν και στους παρουσιαστές… Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, ένα από αυτά, και το θέλει πάρα πολύ ο ΣΚΑΪ, είναι της Ντορέττας Παπαδημητρίου, σε συνδυασμό με έναν άνδρα λίγο πιο έντονο και οξύ για να ισορροπήσει το πράγμα. Πιστεύω ότι δίδυμο θα παρουσιάσει το Big Brother», είπαν στο Πρωινό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:00