search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:16
MENU CLOSE

Γιώργος Παπανδρέου: Ακούω από house μέχρι και rap  

08.01.2020 10:00
papandreou-1.jpg

 

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε στην Πάτρα, νοίκιασε σπίτι, αναθέρμανε τις σχέσεις του με παλιούς φίλους, κι έκανε νέες γνωριμίες… Από το καλοκαίρι και μετά, οι περαστικοί τον συναντάνε άλλοτε στη Ρήγα Φεραίου και το Ρίο, άλλοτε στην Καλόγρια, αλλά και από την Τριταία μέχρι το Αίγιο. Είναι βουλευτής Αχαΐας πλέον. 

Ο πρώην Πρωθυπουργός έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη. Πιο «χαλαρός» και ευδιάθετος μίλησε μεταξύ άλλων και για τη μουσική που ακούει. 

Μουσική προλαβαίνετε να ακούσετε και ποιά είναι τα αγαπημένα σας είδη; Ρωτάει ο δημοσιογράφος του best.gr για να πάρει την απάντηση από τον Γιώργο Παπανδρέου: 

Είναι η στιγμή που μπορώ να ξεσπάω, να ξαναζώ στιγμές ή και να ονειρεύομαι. Με ρεμπέτικα και λαϊκά μεγαλώσαμε στο σπίτι, το ροκ είναι της γενιάς μου αν και προσπαθώ να ανακαλύπτω οτιδήποτε καινούργιο σήμερα, από house μέχρι rap. Όταν δουλεύω γράφοντας στον υπολογιστή βάζω κλασική μουσική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:16