search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:10
MENU CLOSE

Σε Τρίκαλα και Βόλο πήραν φωτιά οι κάδοι από… ζεστές στάχτες

08.01.2020 11:24
Σε Τρίκαλα και Βόλο πήραν φωτιά οι κάδοι από... ζεστές στάχτες  - Media

 

Οι πυρκαγιές σε κάδους από «ζεστή» στάχτη που παρατηρήθηκαν  το τελευταίο διάστημα, οδήγησε τον δήμο Τρικκαίων να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες, «για φαινόμενα καύσης κάδων από στάχτη που πετάχτηκε σε κάδους απορριμμάτων χωρίς αυτή να έχει προηγουμένως κρυώσει» από τζάκια, σόμπες και άλλα μέσα θέρμανσης. 

«Οφείλουμε προσοχή για τη στάχτη και υποδεικνύουμε στους συμπολίτες να την αφήνουν μία τουλάχιστον ημέρα μέχρι να κρυώσει και στη συνέχεια να την απορρίπτουν στους κάδους», ανέφερε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Ζιώγας. 

Ανάλογ κρούσματα καταγράφηκαν και σε κάδους απορριμμάτων στο Βόλο, εξαιτίας της στάχτης τζακιών που πέταξαν κάτοικοι.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήσεις για φωτιά σε κάδους σκουπιδιών στο τέρμα της οδού Κύπρου, επί των οδών Γλάδστωνος–Κ. Καρτάλη και στην Αγίου Βασιλείου. Και στις τρεις περιπτώσεις, οι φωτιές που έσπασαν έσβησαν και οι κάδοι καταστράφηκαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10