search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:58
MENU CLOSE

Εορταστικό δείπνο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (Photos)

08.01.2020 11:40
Εορταστικό δείπνο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (Photos) - Media

 

Με γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε το εορταστικό δείπνο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, στο εστιατόριο του St. George Lycabettus.

Το δείπνο τίμησαν με την παρουσία τους το Διοικητικό Συμβούλιο, η Αντιπρόεδρος του ΙΜΕ Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Εφραίμογλου, καθώς και πλειάδα μελών του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος αριθμεί σήμερα πάνω από 500 μέλη, κάθε ηλικίας, και επιδιώκει να προβάλει το πολύπλευρο έργο του Ιδρύματος, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τις εκθέσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα συνέδρια, τα σεμινάρια και θεατρικές παραστάσεις.

Οι Φίλοι, μέσα από την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε μουσεία και εκδρομές σε τόπους με ιδιαίτερη ιστορική αξία, συγκεντρώνουν πόρους και υποστηρίζουν τη δράση του Ιδρύματος για τη διάσωση και διάδοση της ιστορικής μνήμης και παράδοσης.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:57