search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:00
MENU CLOSE

Έγκυος γέννησε στο νερό στο σπίτι της και τη βοήθησε η δίχρονη κόρη της – Αντιδράσεις για παιδική κακοποίηση (Photos)

08.01.2020 12:46
Έγκυος γέννησε στο νερό στο σπίτι της και τη βοήθησε η δίχρονη κόρη της - Αντιδράσεις για παιδική κακοποίηση (Photos) - Media

 

Έχουμε δει πολλές γέννες να γίνονται σε διάφορα σημεία. Αυτό που δεν είχαμε δει ήταν ένα δίχρονο κοριτσάκι να ξεγεννάει την έγκυο μητέρα του μέσα σε μια παιδική πισίνα στο σπίτι.

Η Άριελ Χέιζ είχε αποφασίσει να γεννήσει μέσα στο σπίτι. Είχαν ετοιμάσει μέσα στο σπίτι μια παιδική πισίνα την οποία είχαν γεμίσει νερό και όταν την έπιασαν οι πόνοι έφτασε η μαία και άρχισε η διαδικασία.

Τότε η μικρή της κόρη, η δίχρονη Ίζι, ρώτησε τη μαμά της εάν θα μπορούσε να τη βοηθήσει εκείνη να γεννήσει και να είναι η πρώτη που θα πιάσει το νεογέννητο αδερφάκι στα χέρια.

Με τη σύμφωνη γνώμη της μαίας, η Άριελ υποσχέθηκε στην κόρη της ότι μπορεί. Όταν πλέον οι συσπάσεις έδειχναν ότι γεννάει από λεπτό σε λεπτό η Ίζι και η Άριελ μπήκαν στην μικρή πισίνα και περίμεναν να βγει το μωράκι.

Κάτι που έγινε ύστερα από λίγο.

Βγήκε ένα υγιέστατο αγοράκι που το ονόμασαν Χένρι. Η Ίζι ήταν εκείνη που τον έπιασε πρώτη στην αγκαλιά της.

Όμως αυτό που συνέβη με το δίχρονο κορίτσι, πολλοί το κατέκριναν και το θεώρησαν σαν «κακοποίηση παιδιού» επειδή το δίχρονο ήταν αναγκασμένο να βλέπει τα πάντα. Κάτι που η μητέρα αρνείται: «Δεν υπάρχει τίποτε το φυσιολογικό από μια γέννα.» λέει η Άριελ και συνεχίζει «και εγώ όταν ήμουν μικρή είδα τη γέννα του αδελφού μου και από τότε άλλαξε η ζωή μου».

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55