search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:32
MENU CLOSE

Αλλαγές σε πρόσωπα στο υπ. Τουρισμού από τον Χάρη Θεοχάρη – Ποιοι παραιτήθηκαν (Photos)

08.01.2020 13:19
Θεοχάρης: Δεν κατανοώ την απόφαση της Κύπρου - Media

 

Γενικό… ρεκτιφιέ στο επιτελείο του υπουργικού του γραφείου έκανε ο Χάρης Θεοχάρης πριν και κατά τη διάρκεια των εορτών.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, μεταξύ άλλων, από το γραφείο του υπουργού Τουρισμού παραιτήθηκε ο διευθυντής του, Ηλίας Σιδέρης, ο Αλέξανδρος Φείδης αλλά και η δικηγόρος Μαρία Λαθούρη.

Η Μαρία Λαθούρη ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά», αλλά και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπώ την Αθήνα και θέλω, με τις όποιες δυνάμεις μου, να συμμετάσχω στην προσπάθεια να ξαναγίνει μια πόλη όμορφη, ασφαλής και ενδιαφέρουσα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Μια πόλη, όπου θα νιώθει ευχάριστα να ζεί κανείς, μια όαση πολιτισμού, ποιότητας και ευρωστίας, στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως ήταν κάποτε! Για το σκοπό αυτό, θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, με την ομάδα των ανθρώπων που έχω πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” και τον Κώστα Μπακογιάννη. @kostasbakoyannis @athinapsila #athinapsila

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Λαθούρη (@m.lathouri) στις

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:32