search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:13
MENU CLOSE

Becoming: Ημερολόγιο-Οδηγός για να ανακαλύψεις τη δική σου φωνή από τη Μισέλ Ομπάμα

08.01.2020 15:45
Becoming: Ημερολόγιο-Οδηγός για να ανακαλύψεις τη δική σου φωνή από τη Μισέλ Ομπάμα - Media

 

Και στην Ελλάδα κυκλοφορεί το νέο ημερολόγιο της Μισέλ Ομπάμα με τίτλο «Becoming» από την AΘens Bookstore Publications. Το ημερολόγιο περιέχει έναν πρόλογο τον οποίο έχει γράψει η ίδια η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία σε πάνω από 20 χώρες.

Το Becoming: Ένα Ημερολόγιο – Οδηγός για να Ανακαλύψεις τη δική σου Φωνή, κυκλοφορεί στα ελληνικά, σε σχεδόν ταυτόχρονη έκδοση με τις ΗΠΑ. Η έκδοση κυκλοφορεί στις ΗΠΑ από τον Clarkson Potter, τμήμα του Penguin Random House.

Η πρώτη έκδοση του ημερολογίου Becoming έγινε σε 500.000 αντίτυπα.

Η Μισέλ Ομπάμα περιλαμβάνει στο ημερολόγιό της περισσότερες από 150 εμπνευσμένες ερωτήσεις και ρητά που απηχούν τα βασικά θέματα από τα απομνημονεύματα της και τα οποία έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να βοηθήσουν τους αναγνώστες να εξετάσουν το προσωπικό και οικογενειακό τους ιστορικό, τους στόχους, τις προκλήσεις και τα όνειρά τους, τι τους συγκινεί και τους φέρνει ελπίδα και ποιο μέλλον φαντάζονται για τον εαυτό τους και την κοινότητά τους.

Το ημερολόγιο εκδίδεται σε περισσότερες από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Νότιας Αφρικής, της Ινδίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Βραζιλίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Πολωνίας, της Ταϊβάν και της Κίνας.

Η Μισέλ Ομπάμα μοιράζεται με τους αναγνώστες της το δικό της μοναδικό ταξίδι προκειμένου να βοηθήσει να δημιουργηθεί χώρος για άλλους ανθρώπους να διηγηθούν τις ιστορίες τους και να δώσει στους ανθρώπους κουράγιο να ανακαλύψουν τη δύναμη της δικής τους φωνής. Επιπλέον, προσφέρει στους αναγνώστες την ενθάρρυνση να εκτιμήσουν την αξία τους δικούς τους προσωπικού ταξιδιού ολοκλήρωσης.

Η Μισέλ Ομπάμα αναφέρει στον πρόλογο του ημερολογίου: «Ελπίζω ότι θα χρησιμοποιήσετε αυτό το ημερολόγιο για να καταγράψετε τις δικές σας εμπειρίες, σκέψεις και τα συναισθήματα με όλες τους τις ατέλειες και άνευ κριτικής… Δεν χρειάζεται να τα θυμόμαστε τα όλα. Αλλά όλα όσα θυμόμαστε έχουν αξία».

Τα παγκόσμια δικαιώματα για το Ημερολόγιο Becoming αποκτήθηκαν από το Penguin Random House μέσω των αντιπροσώπων της συγγραφέως, Robert B.Barnett και Deneen Howell της Williams & Connolly.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:13