search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:34
MENU CLOSE

Προβάδισμα ο ΠΑΣ, 1-0 τον Παναθηναϊκό

08.01.2020 17:55
Αν και «σεληνιασμένος» ο Νέντοβιτς ο Παναθηναικός έχασε στις λεπτομέρειες από τη Μακάμπι  - Media

 

Ασορτί με το… γήπεδο η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, επέτρεψε στον ΠΑΣ να προηγηθεί με τον Παμλίδη, στην επανάληψη έφτιαξε φάσεις, ζήτησε πέναλτι για χέρι, αλλά ηττήθηκε 1-0 και… τρέχει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στους «Ζωσιμάδες» και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης που αποτελεί μεγάλο στόχο του αντιπάλου του.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή πέτυχε με προβολή μετά από «κόντρα» ο Παμλίδης πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ενώ ο επιθετικός των Ηπειρωτών είχε δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να βάλει ακόμα πιο… δύσκολα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη για τη ρεβάνς!

Οι «πράσινοι» από την άλλη πλευρά «πέταξαν» ένα ολόκληρο ημίχρονο, με την υπαρκτή δικαιολογία του κάκιστου αγωνιστικού χώρου από τα αριστερά, ενώ βελτίωσαν την εικόνα τους στην επανάληψη, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Καμπετσή αλλά δεν έφτασαν στην ισοφάριση.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15