search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:33
MENU CLOSE

Φρένο Πελόζι σε Τραμπ: Ψηφοφορία για τον περιορισμό των στρατιωτικών ενεργειών του Προέδρου στο Ιράν

08.01.2020 22:00
Φρένο Πελόζι σε Τραμπ: Ψηφοφορία για τον περιορισμό των στρατιωτικών ενεργειών του Προέδρου στο Ιράν - Media

 

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι ανακοίνωσε πως το νομοθετικό σώμα θα ψηφίσει επί ενός νομοσχεδίου που στόχο έχει να περιορίσει τις στρατιωτικές ενέργειες του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με το Ιράν, καθώς δεν απαντήθηκαν οι ανησυχίες για τη στρατηγική και τις αποφάσεις της κυβέρνησης στην ενημέρωση των βουλευτών.

“Σήμερα, τιμώντας το καθήκον μας να διατηρήσουμε ασφαλή τον αμερικανικό λαό, η Βουλή θα προωθήσει ψήφισμα περί πολεμικών εξουσιών (War Powers Resolution) για να περιορίσει τις στρατιωτικές ενέργειες του προέδρου αναφορικά με το Ιράν”, τόνισε η Πελόζι σε ανακοίνωσή της.

“Αυτό το ψήφισμα, του οποίου ηγείται η βουλευτής Ελίζα Σλότκιν, θα εισέλθει στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής σήμερα το βράδυ (ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδας) και θα κατατεθεί στην ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη”, συμπλήρωσε η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:32