search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:52
MENU CLOSE

Γιώργος Σουξές: Η άγνωστη ιστορία για το επίθετό του (Video)

09.01.2020 09:38
Γιώργος Σουξές: Η άγνωστη ιστορία για το επίθετό του (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Σουξές. Ο τηλεοπτικός Ενωμοτάρχης Βασίλης Προύσαλης από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην ιστορία του επιθέτου του, αποκαλύπτοντας την προέλευσή του.

Συγκεκριμένα, μίλησε για μια αληθινή και για μια ψεύτικη ιστορία: «Η αληθινή ιστορία είναι ότι ο προ προ προπάππος μου ζούσε σε ένα πολύ φτωχό χωριό και πήγε σε ένα άλλον χωριό για να δουλέψει ο άνθρωπος. Εκεί τον είχαν όλο… ξου ξου ξου, ο ξουξιές, ο Σουξές. Ήταν ξένος και δεν τον ήθελαν. Η ψεύτικη ιστορία είναι ότι ένας Ισπανός πειρατής ονόματι Χόρχε Μαρία Θουξέθ έφτασε κάποτε στην Ελλάδα, αγάπησε μια Ελληνοπούλα και έμεινε. Αλλά δεν γινόταν να τον λένε Θουξέθ και το έκανε Σουξές. Αυτή η ιστορία είναι που αρέσει και στις γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33