search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:27
MENU CLOSE

Οργή στη βασιλική οικογένεια για Χάρι-Μέγκαν: Ενημερώθηκαν για την παραίτησή τους από την τηλεόραση!

09.01.2020 10:52
Προβληματισμός για την ασφάλεια του ζεύγους Χάρι και Μέγκαν.. από τον Καναδά - Media

 

Οργή επικρατεί στη βασιλική οικογένεια μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι -όπως φαίνεται- και η βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς νιώθει απογοητευμένη και θυμωμένη με τον εγγονό της και τη σύζυγό του αφού οι πληροφορίες λένε ότι δεν την είχαν ενημερώσει για την απόφασή τους.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Dailymail, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έμαθαν τα νέα από την τηλεόραση!

Πηγή στο Παλάτι αναφέρει ότι τόσο η βασίλισσα όσο και όλη η οικογένεια είναι «βαθύτατα απογοητευμένοι, σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και δικαιωματικά εξοργισμένοι».

«Το επίπεδο της παραπλάνησης είναι εντυπωσιακό και όλοι στο Παλάτι από τους υψηλόβαθμους μέχρι τα χαμηλά κλιμάκια αισθάνονται ότι μαχαιρώθηκαν πισώπλατα» τονίζει μια άλλη πηγή του παλατιού.

Όπως λέγεται, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως κατέστρωσαν υπό άκρα μυστικότητα το σχέδιό τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Καναδά. Σύμφωνα με την ανάρτησή του, το ζευγάρι σχεδιάζει να ζήσει μεταξύ Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής.

Η πολυσυζητημένη ανάρτηση Χάρι-Μέγκαν

«Μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικές συζητήσεις, επιλέξαμε να κάνουμε μια μετάβαση φέτος και να ξεκινήσουμε να επιτυγχάνουμε έναν νέο, προοδευτικό ρόλο μέσα σε αυτό το θεσμικό όργανο. Σκοπεύουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω από τον τίτλο μας ως «ανώτερα» μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα. Με την ενθάρρυνση σας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αισθανόμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σήμερα σχεδιάζουμε να εξισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τηρούμε το καθήκον μας για την Βασίλισσα και την Κοινοπολιτεία.

Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας το περιθώριο να επικεντρωθεί στο επόμενο κεφάλαιο, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης της νέας φιλανθρωπικής μας οντότητας.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του συναρπαστικού επόμενου βήματος σε εύθετο χρόνο, καθώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την Αυτού Μεγαλειότητα την Βασίλισσα, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέιμπριτζ και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Μέχρι τότε, παρακαλούμε να αποδεχτείτε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας για τη συνεχή υποστήριξή σας.” – Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ» ήταν η ανάρτηση μέσω της οποίας ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:22