search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:15
MENU CLOSE

Κράτησε την παρθενιά της μέχρι το γάμο και το πρώτο βράδυ ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ

09.01.2020 11:34
Κράτησε την παρθενιά της μέχρι το γάμο και το πρώτο βράδυ ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ - Media

Δεν πήγαν πολύ καλά τα πράγματα για μια Αμερικανή που είχε κρατήσει την παρθενιά της μέχρι το γάμο και τελικά ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ!

Η Στέφανι Μίλερ μεγάλωσε σε μία χριστιανική οικογένεια και αποφάσισε ότι ήθελε να περιμένει να κάνει σεξ με τον άνδρα που θα παντρευόταν.

Στα 23 της γνώρισε τον 31χρονο Άντριου στην εκκλησία της κοινότητας στη Νέα Υόρκη. Δύο χρόνια αργότερα, άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Αφού περίμεναν μέχρι το μήνα του μέλιτος για να κάνουν σεξ, όταν ήρθε εκείνη η ώρα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως φαντάζονταν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Metro..

Η Στέφανι είχε αφόρητους πόνους κατά τη διείσδυση και έπαθε μία πολύ σοβαρή μόλυνση, η οποία παρά το γεγονός ότι πήρε φαρμακευτική αγωγή, δεν πέρασε. Όταν μετά από κάποιους μήνες, ξαναπροσπάθησαν να κάνουν σεξ και πάλι ήταν ανέφικτο, η Στέφανι επισκέφθηκε τη γυναικολόγο της και τότε διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο προκαλεί συσπάσεις στους μύες του κόλπου.

Μετά από συζητήσεις με τον σύζυγό της και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να κάνουν σεξ, η Στέφανι επισκέφθηκε ένα κέντρο στο Πλέινβιου της Νέας Υόρκης που ειδικεύεται στη θεραπεία του συνδρόμου από το οποίο πάσχει. Τελικά, τον Ιανουάριο του 2019 ξεκίνησε τις συνεδρίες και θεραπεύτηκε τον Μάιο του ίδιου έτους.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:14