search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Ήταν τόσο παχύς που δεν χωρούσε να βγει από την πόρτα και τον έβγαλαν από το παράθυρο οι πυροσβέστες (Photos)

09.01.2020 15:03
Έπαθε εμμονή με το φαγητό και άρχισε να τρώει ακατάπαυστα – Μέσα σε 4 χρόνια πήρε 65 κιλά (Video) - Media

 

Η επιχείρηση της πυροσβεστικής σύμφωνα με τη Daily mail κόστισε στους Άγγλους φορολογούμενους 12.000 ευρώ. Ήταν μια επιχείρηση που στήθηκε από 30 πυροσβέστες με πλήρη εξοπλισμό οι οποίοι έπρεπε να μετακινήσουν έναν άνδρα 285 κιλών από το σπίτι του για να πάει στο νοσοκομείο. Ο άνδρας ήταν τόσο παχύς που δεν χωρούσε να περάσει από την πόρτα έτσι οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να τον βγάλουν στη βεράντα (αφού αφαίρεσαν 3 παράθυρα), να τον δέσουν με ιμάντες και με ειδικό γερανοφόρο όχημα να τον κατεβάσουν. Η επιχείρηση είχε διάρκεια 6 ώρες.

Ο Τζόν Γκρούβ ο άνθρωπος για τον οποίο στήθηκε όλη αυτή η επιχείρηση είναι 51 ετών και είχε τουλάχιστον 3 χρόνια να βγει από το σπίτι. Λόγω βάρους ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του.

Ο ίδιος ένιωσε δυσκολίες στην αναπνοή και ενημέρωσε το ασθενοφόρο στο Μίντλαντ της Αγγλίας. Όταν έφτασε το όχημα, έκπληκτοι οι άνθρωποι διαπίστωσαν πως όχι μόνο δεν μπορούσαν να τον μετακινήσουν αλλά και πως δεν χωρούσε να βγει από την πόρτα. Με τη σειρά τους ενημέρωσαν την πυροσβεστική η οποία κλήθηκε να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά»

Με έναν νόμο του 2018, όποιος καλέσει για τέτοια θέματα την πυροσβεστική είναι υποχρεωμένος να πληρώσει από την τσέπη του το κόστος της επιχείρησης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αγγίζει τα 12.000 ευρώ, ποσό που όπως λέει η γυναίκα του Τζον δεν μπορούν να καλύψουν.

Το ζεύγος Γκρούβ παντρεύτηκε σε μια παγανιστική τελετή πριν από έξι χρόνια. Όπως λέει η σύζυγος ο Τζόν πάσχει από λεμφοίδημα, που προκαλεί υπερβολικό πρήξιμο.

Το λεμφοίδημα είναι μια μακροχρόνια κατάσταση που προκαλεί οίδημα στους ιστούς του σώματος. Αναπτύσσεται συνήθως στα χέρια ή τα πόδια.

Το λεμφοίδημα μπορεί να κληρονομείται ή να εμφανίζεται ως αποτέλεσμα λοιμώξεων, τραυματισμών ή θεραπείας του καρκίνου. Περίπου μία στις πέντε γυναίκες με καρκίνο του μαστού αναπτύσσουν λεμφοίδημα.

Δεν υπάρχει θεραπεία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55