search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:57
MENU CLOSE

Βρήκαν πτώμα άνδρα καθισμένο στο γιορτινό τραπέζι – Δεν κάλεσαν ούτε την αστυνομία

09.01.2020 17:19
Βρήκαν πτώμα άνδρα καθισμένο στο γιορτινό τραπέζι - Δεν κάλεσαν ούτε την αστυνομία - Media

 

Το πτώμα ενός επισκέπτη σε ένα από τα χωριά της περιφέρειας του Βίτσεμπσκ της Λευκορωσίας παρέμεινε για αρκετές ημέρες στο γιορτινό τραπέζι πριν το ανακάλυψαν οι αστυνομικοί, δήλωσε στο Sputnik ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Βίτσεμπσκ, Βιτάλι Σαπρόνενκο.

«Στις 8 Ιανουαρίου μια κάτοικος από το χωρίο Τσερέσσι δήλωσε στην αστυνομία, ότι ο σύζυγός της δεν είχε κοιμηθεί στο σπίτι μερικές μέρες. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, τον είδαν για τελευταία φορά όταν πήγε να επισκεφτεί έναν συχωριανό του, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από τη Ρωσία, όπου εργαζόταν. Οι αστυνομικοί πήγαν στο συγκεκριμένο σπίτι και βρήκαν εκεί το εξαφανισμένο άτομο. Οι γιορτές στο σπίτι ξεκίνησαν από τις 30 Δεκεμβρίου του 2019. Το πτώμα του άτυχου συζύγου βρισκόταν σε μια πολυθρόνα στο γιορτινό τραπέζι. Σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, ο θάνατος συνέβη τη νύχτα της 6ης Ιανουαρίου», επισημαίνει ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, διαπιστώθηκε ότι υπήρξε κάποια διαφωνία μεταξύ του ιδιοκτήτη του σπιτιού και του συχωριανού του εκείνη τη νύχτα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ιδιοκτήτης χτύπησε τον επισκέπτη στο κεφάλι με ένα κούτσουρο.

Λόγω το γεγονότος ότι ο επισκέπτης φορούσε κουκούλα, ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είχε καταλάβει, ότι του προκάλεσε σοβαρό τραύμα. Πέρασαν μερικές ημέρες πριν γίνει αντιληπτό, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον επισκέπτη. Ο ιδιοκτήτης όμως δεν κάλεσε ούτε τότε την αστυνομία.   

Όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση, ο άνδρας είχε πάθει κρανιοεγκεφαλική κάκωση που κατά πάσα πιθανότητα ήταν και η αιτία θανάτου.

Ποινική διερεύνηση σε βάρος του ιδιοκτήτη του σπιτιού ξεκίνησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία θα του επιβληθεί η μέγιστη ποινή έως και 15 χρόνια φυλάκισης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:56