search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:05
MENU CLOSE

«Βόμβα» Τραμπ: Το Ιράν σχεδίαζε να ανατινάξει την αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη

09.01.2020 17:53
«Βόμβα» Τραμπ: Το Ιράν σχεδίαζε να ανατινάξει την αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη - Media

 

Οι ΗΠΑ σκότωσαν τον Ιρανό στρατιωτικό διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί για να σταματήσουν σχέδια του Ιράν να ανατινάξουν την αμερικανική πρεσβεία στην Βαγδάτη, ανέφερε την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Πιάσαμε ένα απόλυτο τέρας και τον σκοτώσαμε και αυτό θα έπρεπε να είχε συμβεί πριν από πολύ καιρό. Το κάναμε επειδή επιδίωκε να ανατινάξει την πρεσβεία μας», είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο.

Παράλληλα τόνισε πως οι νέες οικονομικές κυρώσεις, που ανακοίνωσε ο ίδιος χθες, εις βάρος της Τεχεράνης, τέθηκαν ήδη σε ισχύ.

«Έγινε ήδη. Τους ενισχύσαμε. Ήταν ήδη σοβαρές, αλλά τώρα ενισχύθηκαν σημαντικά», δήλωσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος για τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν μετά την πυραυλική επίθεση από το Ιράν ενάνται σε βάσεις που στεγάζουν Αμερικανούς στρατιώτες στο Ιράκ.

«Τις ενέκρινα πριν από λίγο με το υπουργείο Οικονομικών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:04