search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πύραυλος καταρρίπτει το ουκρανικό Βoeing στο Ιράν – Αποκάλυψη από New York Times

09.01.2020 21:14
Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πύραυλος καταρρίπτει το ουκρανικό Βoeing στο Ιράν - Αποκάλυψη από New York Times - Media

 

Η αμερικανική εφημερίδα New York Times δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνεται πύραυλος να χτυπά το αεροσκάφος των ουκρανικών αερογραμμών στον αέρα, πριν εκείνο συντριβεί στο έδαφος πάνω από το Ιράν.

Το αμερικανικό Μέσο ισχυρίζεται πως έχει επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του βίντεο, που δείχνει το αεροπλάνο των ουκρανικών αερογραμμών να συντρίβεται λίγο μετά την απογείωσή του.

Στο βίντεο φαίνεται η έκρηξη από το χτύπημα, αλλά το το ουκρανικό αεροσκάφος συνέχισε για λίγο ακόμα την πτήση του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα των New York Times, που ισχυρίζονται ότι επαλήθευσαν την τοποθεσία του βίντεο με την τελευταία γνωστή τοποθεσία του πομπού του αεροσκάφους που έπεσε στο Ιράν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:39