search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Ποιος Έλληνας πολιτικός πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Αντις Αμπέμπα

10.01.2020 08:25
Ποιος Έλληνας πολιτικός πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Αντις Αμπέμπα - Media

 

Τις προηγούμενες ημέρες των εορτών κάποιοι πολιτικοί βρέθηκαν εκτός Ελλάδος, άλλοι σε δημοφιλείς προορισμούς εντός Ελλάδος, άλλοι στις εκλογικές τους περιφέρειες και ένας εξ αυτών επέλεξε το Κέρας της Αφρικής και ειδικότερα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Αιθιοπίας.

Όπως μαθαίνουμε, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επέλεξε να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Αντίς Αμπέμπα, στην πρωτεύουσα δηλαδή της Αιθιοπίας, μετά από πρόσκληση που δέχθηκε από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ.

Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε το ελληνικό σχολείο που έχει ιδρυθεί το μακρινό 1917 καθώς επίσης και τον αθλητικό όμιλο των ομογενών μας που φέρει το όνομα «Ολυμπιακός».

Εννοείται επίσης πως οι συμπατριώτες μας που ζουν στην αφρικανική χώρα με τον νέο νόμο του υπουργείου Εσωτερικών θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους στις εθνικές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές, όπως αναφέρει με νόημα το site zarpanews.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35