search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:03
MENU CLOSE

Ισραηλινοί αναβιώνουν το ιστορικό Esperia της Σταδίου – Νέο μπουτίκ hotel και στο Πολυτεχνείο (Photos)

10.01.2020 11:28
Κορωνοϊός: Κλείνουν τα ξενοδοχεία μέχρι τέλη Απριλίου - Media

 

Δυναμικό επενδυτικό μπάσιμο θα κάνει τα επόμενα χρόνια η ισραηλινή Fattal Hotels Group στην Ελλάδα, ξεκινώντας ανακατασκευές κτιρίων από το 2020 και παραδίδοντας στον τουριστικό κοινό νέα καταλύματα μέσα στο 2021.

Εντός του πλάνου επενδύσεων της Fattal εντάσσεται η αναβίωση του πρώην ξενοδοχείου Esperia στη Σταδίου, για το οποίο όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στις αρχές του 2020 αναμένεται να ξεκινήσουν σταδιακά οι πρώτες εργασίες στο εγκαταλελειμμένο από το 2010 ακίνητο.

Το πλάνο δεν έχει μεταβληθεί σε κάτι, με το έργο να ολοκληρώνεται κανονικά και όπως προβλεπόταν το 2021. Αυτό που έχει αλλάξει, είναι το brand υπό το οποίο θα επαναλειτουργήσει η μονάδα. Ενώ η αρχική πρόθεση ήταν να δοθεί η επωνυμία «Leonardo Royal Esperia Palace Hotel Athens» (σ.σ. παραπέμποντας δηλαδή έτσι και στο παλαιό όνομα του ξενοδοχείου), τελικά το ιστορικό κατάλυμα στο κέντρο των Αθηνών θα ανοίξει ως «NYX Athens».

To brand name «NYX» υπάγεται στα Leonardo Hotels του ομίλου Fattal και έχει αρχίσει να επεκτείνεται στην ευρωπαϊκή αγορά, με τη Βαρσοβία ενδεικτικά να είναι μία από τις πόλεις που θα αποκτήσουν το 2020 ένα NYX Hotel. Το ιδιαίτερο στην υπόθεση είναι ότι η ονομασία των NYX Hotels έχει ελληνική προέλευση, καθώς οι ισραηλινοί έδωσαν το εν λόγω όνομα στη σειρά ξενοδοχείων τους από τη θεότητα που προσωποποιούσε τη νύχτα στην αρχαία ελληνική μυθολογία, τη Νυξ.

Και πλησίον του Πολυτεχνείου

Πέρα από την αναμόρφωση του πρώην Esperia ως NYX Athens, νέα μονάδα της Fattal Hotels θα λειτουργήσει και σε άλλο κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Για την ακρίβεια στην οδό Αβέρωφ 7 της πρωτεύουσας θα ανοίξει τις πύλες του το Leonardo Boutique Athens. Η δυναμικότητά του θα φτάνει 84 δωμάτια και το έργο, θα έχει παραδοθεί εντός του 2021.

Πηγή ypodomes.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:03