search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Χαοτική η κατάσταση με την κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Μεσογείων και Κατεχάκη (χάρτης)

10.01.2020 13:22
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς - Μετ

 

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτήν την ώρα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, με τα οχήματα να παραμένουν ακινητοποιημένα. Στο ύψος του νοσοκομείου «Υγεία» σημειώθηκε ατύχημα, ενώ ένας μοτοσικλετιστής είχε πέσει κάτω στον δρόμο.

Προβλήματα υπάρχουν και στην άνοδο της Κηφισίας, στην Εθνική (άνοδο και κάθοδο), στην έξοδο της Μεσογείων.

Πυκνή ροή στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην κάθοδο της βασιλίσσης Σοφίας και στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Νωρίτερα σχεδόν απροσπέλαστο ήταν για τους οδηγούς το κέντρο της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής με την κίνηση στην Βασιλίσσης Σοφίας και την Βασιλίσσης Αμαλίας να είναι στο κόκκινο!

Κλειστή ήταν η Πανεπιστημίου για αρκετή ώρα, καθώς συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης για τα αναδρομικά και τις περικοπές τους.

Ο δρόμος άνοιξε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο τι κίνηση επικρατεί στους δρόμους του λεκανοπεδίου, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας κάνοντας εδώ ΚΛΙΚ !

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:54