search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:01
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Μοναδική λύση είναι η ακύρωση της Συμφωνίας και το άμεσο κλείσιμο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα

10.01.2020 14:13
ΚΕ Αιγαίου του ΚΚΕ: Ψεύτικες υποσχέσεις μετά την αγριότητα - Ο ξεσηκωμένος λαός δε δέχεται ανταλλάγματα - Media

 

«Η επίσπευση της κύρωσης της Στρατηγικής Συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ, από την κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, αποδεικνύει πως και αυτή η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στην υλοποίηση των επικίνδυνων αμερικανονατοϊκών σχεδιασμών στην περιοχή μας. Αλλά και η προσωρινή αναστολή που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να κρύψει ότι αυτή η Συμφωνία, με ευθύνη και των δύο, υλοποιείται ήδη και οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις που αποτελούν ορμητήρια πολέμου, λειτουργούν κανονικά» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την «Αμυντική Συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ και τις θέσεις των κομμάτων».

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ είναι δεδομένοι σύμμαχοι των ΗΠΑ και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, ότι μπορούν να υπάρξουν θετικές παρεμβάσεις των Αμερικάνων, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν για κανένα θέμα, και πολύ περισσότερο για τη διασφάλιση της ειρήνης και των κυριαρχικών δικαιωμάτων» προσθέτει το ΚΚΕ, καταλήγοντας στο σχόλιό του: «Μοναδική λύση είναι η ακύρωση της Συμφωνίας και το άμεσο κλείσιμο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:01