search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Τηλεπαρουσιάστρια έλεγε ζωντανά τις ειδήσεις όταν τη διέκοψε η 5χρονη κόρη για να της πει ότι έχει μήνυμα στο κινητό (Video)

10.01.2020 14:43
Τηλεπαρουσιάστρια έλεγε ζωντανά τις ειδήσεις όταν τη διέκοψε η 5χρονη κόρη για να της πει ότι έχει μήνυμα στο κινητό (Video) - Media

 

Η Άννα Κιζίλοβα είναι η κεντρική παρουσιάστρια του τοπικού σταθμού Τακχίλ TV, στο Νίσνιι της κεντρικής Ρωσίας. Ένα πρωινό που ήταν στη δουλειά της και ετοίμαζε το δελτίο την ειδοποίησαν επειγόντως από το νηπιαγωγείο ότι πρέπει να πάει να πάρει την κόρη της η οποία δεν αισθανόταν και πολύ καλά.

Η Άννα με την ψυχή στο στόμα πήγε στο σχολείο πήρε το παιδάκι αλλά επειδή δεν είχε που να το αφήσει, αποφάσισε να πάρει την κορούλα της μαζί στο κανάλι.

Η μικρή σαν ζουζούνι εξερευνούσε κάθε γωνιά του τηλεοπτικού σταθμού ενώ όταν ήρθε η ώρα για το δελτίο η Άννα μπήκε στο στούντιο και άρχισε να λέει τις ειδήσεις.

Εντελώς ξαφνικά μπαίνει στο στούντιο η μικρή κρατώντας το κινητό της μαμάς της και της λέει: «Μαμά έχεις μήνυμα στο κινητό σου». Όλοι τα έχασαν. Ο σκηνοθέτης πήγε να πάθει έμφραγμα, ο αρχισυντάκτης τραβούσε τα μαλλιά του ενώ η Άννα εμφανώς μαγκωμένη προσπαθεί να διώξει τη μικρή από την κάμερα η οποία όμως επέμενε: «Μα αφού έχεις μήνυμα σου λέω μαμά».

Η παρουσιάστρια δεν άντεξε και ξέσπασε σε γέλια ενώ έκρυβε και το πρόσωπο της.

«Ευτυχώς τα αφεντικά μου δεν με απέλυσαν» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό συνέβη το 2012 αλλά η Κιζίλοβα αποφάσισε τώρα να το ανεβάσει στο λογαριασμό της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31