search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Παραμένει γοητευτικός ο Mr. Big του Sex and the City 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (Photos)

10.01.2020 16:39
Παραμένει γοητευτικός ο Mr. Big του Sex and the City 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς (Photos) - Media

 

Έκανε το γυναικείο κοινό να καρδιοχτυπήσει ως πρωταγωνιστής του Sex and the City και έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο.

Στην αξέχαστη σειρά, ο γοητευτικότατος ηθοποιός Κρις Νοθ υποδύθηκε τον μυστηριώδη Mr. Big. Μάλιστα, το όνομα του χαρακτήρα του δεν αποκαλύφθηκε παρά στο τελευταίο επεισόδιο, όταν χτύπησε το κινητό της Κάρι και το είδαμε γραμμένο στην οθόνη του κινητού της. Τον έλεγαν Τζον.

Μάλιστα, την εποχή που γυριζόταν η σειρά, ο Κρις Νοθ βρισκόταν στα mid 40s του και διέθετε αυτήν την ακαταμάχητη ώριμη γοητεία, στην οποία το γυναικείο κοινό ανά τον κόσμο δεν μπορούσε ν’ αντισταθεί.

Πλέον, στα 65 του συνεχίζει απτόητος να γοητεύει σε κάθε του εμφάνιση. Αν και έχουν περάσει ήδη σχεδόν 16 χρόνια από το τέλος του Sex and the City, μπορούμε να πούμε ότι ο χρόνος του έχει φερθεί αρκετά καλά και παραμένει ένας από τους πιο ωραίους άνδρες της γενιάς του.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:34