search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:49
MENU CLOSE

To ξέσπασμα της Λάουρα Νάργες για τα κιλά της: Δεν με νοιάζει (Photo)

10.01.2020 18:34
To ξέσπασμα της Λάουρα Νάργες για τα κιλά της: Δεν με νοιάζει (Photo) - Media

 

Στα σχόλια που δέχεται συνεχώς για τα κιλά της απάντησε η Λάουρα Νάργες, υποστηρίζοντας ότι το «είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ».

Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, απαντώντας στους επικριτές της:

«Αυτό προσπαθώ να μου λέω, ότι δε με νοιάζει, δεν με αφορούν τα σχόλια που επικρατούν για την σωματική μου κατάσταση. Όχι όμως πως μου είναι εύκολο, προσπαθώ να έρθω σε μια ισορροπία με μένα σχετικά με αυτό το ζήτημα από τα σχολικά μου χρόνια (βλέπετε, το σωματότυπό μου ήταν πάντα διαφορετικό από αυτό που είχαν οι Γερμανίδες φίλες και συμμαθήτριες μου, πιο “μεσογειακό” θα το πω…). Γι’ αυτό λοιπόν, νομίζω πως δεν πρέπει να νοιάζονται ούτε εκείνοι, καλοπροαίρετοι και μη, και να μην ασχολούνται με το τι φαγητό τρώω, πότε, που και γιατί. Είναι το δικό μου κορμί και αποφασίζω εγώ. Ας σταματήσει αυτή η ανάγκη που σώνει και ντε πρέπει να είμαστε όλες και όλοι “κομμάτια” και “κόκκαλο” επειδή θεωρείται αρχικά από τα μίντια και την μόδα ιδανικό ομορφιάς. Το λέω και ας δουλεύω σε αυτόν τον χώρο που δουλεύω. Είμαι αυτή που είμαι προφανώς, “καμπυλωτή” και “μπαμπάτσικη” όπως λένε και πρέπει να είναι οκ. Αν θα αλλάξω κάτι θα το κάνω επειδή μου το επιβάλλει η υγεία μου. Μην αφήνετε κανέναν να μειώνει την αξία σας αν τυχόν διαφέρετε στα κιλά και στους πόντους της μεζούρας που θέλουν εκείνοι να έχετε. Είμαι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα τής ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:49