search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:38
MENU CLOSE

Σύλληψη 58χρονου για καλλιέργεια κάνναβης, με τη μέθοδο της υδροπονίας, μέσα στο σπίτι του

11.01.2020 15:13
Σύλληψη 58χρονου για καλλιέργεια κάνναβης, με τη μέθοδο της υδροπονίας, μέσα στο σπίτι του - Media

 

Πάνω από 50 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε με τη μέθοδο της υδροπονίας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην οικία του 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη χθες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

Ο 58χρονος, συνελήφθη για καλλιέργεια και διακίνηση, αφού κατελήφθη να έχει προμηθεύσει με ποσότητα κάνναβης 50χρονο ημεδαπό, που επίσης συνελήφθη. Στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18,6 γραμμάρια κάνναβης, ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 58χρονου και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 17,8 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 215 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 58χρονου με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς («Minnie»), εντοπίσθηκαν: τέσσερις ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, αποτελούμενοι από κατάλληλο εξοπλισμό, στους οποίους καλλιεργούσε με την μέθοδο της υδροπονίας, συνολικά 55 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρων, ποσότητες αποσπασμάτων κάνναβης βάρους τριών κιλών και 655 γραμμαρίων, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 874 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 3.200 ευρώ και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 58χρονος, καθώς και ο εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (λαμπτήρες, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτης κ.α.).

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:36