search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:28
MENU CLOSE

Σκηνές τρόμου σε χωριό του Ηρακλείου: Τεράστιος βράχος έπεσε κοντά σε σπίτι – Μία… κηδεία έσωσε την οικογένεια (Photos/Video)

12.01.2020 10:03
Σκηνές τρόμου σε χωριό του Ηρακλείου: Τεράστιος βράχος έπεσε κοντά σε σπίτι - Μία… κηδεία έσωσε την οικογένεια (Photos/Video) - Media Gallery 7

 

Παραλίγο τραγωδία σε χωριό του Ηρακλείου, όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε σε υπόστεγο, δίπλα σε κατοικία.

Σύμφωνα με το neakriti.gr μόλις πριν 15 λεπτά δύο άτομα βρίσκονταν στο σημείο που έπεσε ο μεγάλος βράχος, ενώ έφυγαν από το χώρο για να πάνε σε μία κηδεία.

Ο θόρυβος από την πτώση του βράχου ήταν εκκωφαντικός, με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι της περιοχής να θεωρούν ότι έγινε σεισμός.

Από το περιστατικό σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ εκφράζεται ανησυχία για αποκόλληση βράχων και σε άλλα σημεία στον οικισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15