search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:45
MENU CLOSE

Ρατσιστική συμπεριφορά κατά ποδοσφαιριστή του Άρη – Αντίδραση Αυγενάκη

12.01.2020 14:38
Ρατσιστική συμπεριφορά κατά ποδοσφαιριστή του Άρη - Αντίδραση Αυγενάκη - Media

 

Μεγάλος ο εκνευρισμός στον Άρη, με τους «κίτρινους» να αναφέρουν πως ο Αμπού Μπα έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από φιλάθλους της ΑΕΛ.

Ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Άρη βρισκόταν στο 85′, όταν υπήρξε μια ακόμα διακοπή. Μια διακοπή γιατί ο Αμπού Μπα πήγε προς το μέρος του Καραντώνη τονίζοντας πως έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από φιλάθλους των «βυσσινί».

Ο Γάλλος μέσος ήταν φανερά εκνευρισμένος, ενώ και οι συμπαίκτες του φώναζαν στον διαιτητή για την ενέργεια αυτή, με τον Ντιγκινί μετά στις δηλώσεις του να κάνει λόγο για ντροπή και τον Ρόουζ για καταστροφή. Στον Άρη είναι έξαλλοι όχι μόνο με την συγκεκριμένη συμπεριφορά, αλλά και με τον Καραντώνη που γρήγορα θέλησε να συνεχίσει το ματς.

Αντίδραση Αυγενάκη

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα για το θλιβερό περιστατικό εναντίον του Αμπού Μπα, στον αγώνα ΑΕΛ-Αρης.

«Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στη δημόσια ζωή του τόπου. Μέσα και έξω από τους αθλητικούς χώρους. Οι ισχύοντες κανονισμοί και οι νόμοι είναι σαφείς. Θεωρείται αυτονόητο ότι ουδείς αρμόδιος θα ολιγωρήσει», ήταν το μήνυμα του υφυπουργού, μέσω προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:45