search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:58
MENU CLOSE

ΗΠΑ: «Καρφιά» Πελόσι για Τραμπ – «Υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να καθαιρεθεί»

13.01.2020 07:48
ΗΠΑ: «Καρφιά» Πελόσι για Τραμπ - «Υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να καθαιρεθεί» - Media

 

Η επικεφαλής των Δημοκρατικών στο αμερικανικό Κογκρέσο, η Νάνσι Πελόσι, διαβεβαίωσε χθες Κυριακή ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να καθαιρεθεί ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ, καθώς σήμερα ξεκινά μια κρίσιμη εβδομάδα όσον αφορά την προοπτική έναρξης της δίκης του 45ου προέδρου των ΗΠΑ στη Γερουσία. 

«Θεωρούμε πως υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για να καθαιρεθεί ο πρόεδρος» Τραμπ, είπε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, που εκπροσωπεί την Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της χθες σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ABC News.

Ο Τραμπ δεν κρύβει τον εκνευρισμό του για τη διαδικασία παραπομπής του, που δηλητηριάζει το τέλος της πρώτης του θητείας στην προεδρίας, η οποία ελπίζει ότι δεν θα είναι η τελευταία.

«Γιατί έπρεπε να έχω το στίγμα της “παραπομπής” πλάι στο όνομά μου ενώ δεν έχω κάνει τίποτα κακό;» διερωτήθηκε με εμφανή οργή ο ένοικος του Λευκού Οίκου μέσω Twitter χθες, πληκτρολογώντας τη λέξη «τίποτα» με κεφαλαία για έμφαση όπως συνηθίζει. Κατόπιν εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά σφοδρά πυρά εναντίον των Δημοκρατικών, απαιτώντας η «νευρική Νάνσι» Πελόσι και ο Άνταμ «ο διπρόσωπος Σιφ», που επέβλεψε την έρευνα σε βάρος του, να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Σε κατοπινή ανάρτησή του στο Twitter όμως ο Τραμπ ξαφνικά πρότεινε η υπόθεση να μπει στο αρχείο από τη Γερουσία χωρίς να διεξαχθεί δίκη, διότι οποιαδήποτε τέτοια διαδικασία θα προσέφερε, κατ’ αυτόν, αξιοπιστία ως μη οφείλεται σε αυτό που αποκαλεί «κυνήγι μαγισσών» από πλευράς των Δημοκρατικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52