search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:32
MENU CLOSE

Βίκυ Σταυροπούλου: Δείτε τι έγινε μετά τη φάρσα στα παρασκήνια (Video)

13.01.2020 08:50
Βίκυ Σταυροπούλου: Δείτε τι έγινε μετά τη φάρσα στα παρασκήνια (Video) - Media

 

Μετά την ομολογουμένως «παρατραβηγμένη» φάρσα που σκηνοθέτησε ο Σάββας Πούμπουρας στη Βίκυ Σταυροπούλου κατά την πρεμιέρα της εκπομπής “Best Friend’s Fear” με τη συνεργασία της κόρης της, Δανάης, η τελευταία δημοσίευσε ένα βίντεο από τα παρασκήνια.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα ανέβασε στο Instagram βίντεο από τα backstage, όπου μαζί με τη μητέρα της πήγαν στο «κοντρόλ» προκειμένου να δει λίγα πλάνα από αυτό που μόλις είχε γυριστεί!

«Εμείς γελάσαμε πολύ, αυτό να θυμάστε, (Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι επικίνδυνο για την μανούλα)» ΄/εγραψε απαντώντας στα πολλά σχόλια που χαρακτήρισαν κακόγουστη κι επικίνδυνη τη φάρσα.

Πολλά ήταν και τα memes που κυκλοφόρησαν από το βίντεο που έγινε viral με την ίδια τη Βίκυ Σταυροπούλου να απολαμβάνει, μάλιστα, τις διαστάσεις που πήρε η φάρσα, κοινοποιώντας στα instagram stories της μερικά από τα πιο εμπνευσμένα memes που κυκλοφόρησαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:29