search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη η συνάντηση Δένδια-Χριστοδουλίδη

13.01.2020 10:41
Σε εξέλιξη η συνάντηση Δένδια-Χριστοδουλίδη - Media

 

Τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη, υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο κατώφλι του κεντρικού κτιρίου του Υπουργείου, λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι.

Οι δύο υπουργοί είχαν θερμή χειραψία και συνομιλώντας σε εγκάρδιο κλίμα κατευθύνθηκαν στο γραφείο του Νίκου Δένδια, όπου αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, συνοδευόμενοι από τους γενικούς γραμματείς των δύο υπουργείων, πρέσβεις Θεμιστοκλή Δεμίρη και Τάσο Τσιώνη.

Θα ακολουθήσουν διευρυμένες διαβουλεύσεις με συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών των υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών.

Όπως έγινε γνωστό με χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι συζητήσεις θα εστιάσουν στις διμερείς σχέσεις, στο Κυπριακό, καθώς και σε ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, θα υπογραφεί Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασία μεταξύ των δύο υπουργείων Εξωτερικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:52