search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:33
MENU CLOSE

Creta Farms: Σε προχωρημένες επαφές με έναν από τους διεκδικητές

13.01.2020 11:36
Ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταβίβασης του ελέγχου της Creta Farms στην Impala Hellas - Media

 

Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με ένα από τα δύο επενδυτικά σχήματα που κατέθεσαν δεσμευτική προσφορά για την Creta Farms βρίσκονται οι τράπεζες, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι οι τράπεζες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων, «με ένα από τα δύο επενδυτικά σχήματα, η προσφορά του οποίου κρίθηκε προτιμητέα, τόσο ως προς την τελική διαμόρφωση της συμφωνίας εξυγίανσης, όσο και ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτής». Από την επιτυχή κατάληξη αυτών των διαπραγματεύσεων εξαρτάται και η ανάδειξη του οριστικού στρατηγικού επενδυτή, όπως τονίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα υπεβλήθησαν στις τράπεζες ανανεωμένες δεσμευτικές προσφορές από δύο επενδυτικά σχήματα, την Impala Investment του Δημήτρη Βιτζηλαίου και τη Lime Capital που ελέγχει τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.

Όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται εντατικές συναντήσεις μεταξύ των τραπεζών και του υποψηφίου στρατηγικού επενδυτή, στον οποίο έχουν παρασχεθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία, πληροφορίες αλλά και πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για να καταστεί εφικτή η διαπίστωση αλλά και η πλήρης εκτίμηση του συνόλου του ενεργητικού της εταιρείας.

Για την Τρίτη 14 Ιανουαρίου άλλωστε, είναι προγραμματισμένη η νέα έκτακτη Γενικής Συνέλευσης της εταιρεία, στα κεντρικά γράφεια της στο Ρέθυμνο, με βασικό θέμα την εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:33