search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Οργή στο Μπάκιγχαμ και διάψευση δημοσιεύματος για τις σχέσεις Ουίλιαμ-Χάρι

13.01.2020 14:01
Νέες αποκαλύψεις για την κόντρα Ουίλιαμ-Χάρι - Τι είπε ο τελευταίος μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Media
 
Δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας που αναφέρεται στη σχέση τους διαψεύδουν λίγες ώρες πριν από την οικογενειακή σύνοδο στο Σάντριγχαμ οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ.
 
Η κοινή δήλωση, εξ ονόματος του Δούκα του Σάσεξ και του Δούκα του Κέιμπριτζ που δόθηκε πριν από λίγη ώρα στη δημοσιότητα αναφέρει: «Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μία ψευδής είδηση δημοσιεύτηκε σήμερα σε εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου με εικασίες αναφορικά με τη σχέση του Δούκα του Σάσεξ και του Δούκα του Κέιμπριτζ. Για τους αδελφούς που ενδιαφέρονται τόσο βαθιά για τα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία, η χρήση της γλώσσας με αυτό τον προκλητικό τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής».
 
Η ανακοίνωσή δεν ξεκαθαρίζει σε ποιο δημοσίευμα αναφέρεται αλλά Βρετανικά Μέσα εικάζουν ότι πρόκειται για το άρθρο των Times με τίτλο: «Οι πρίγκιπες “τα έσπασαν” επειδή ο Ουίλιαμ δεν ήταν φιλικός με τη Μέγκαν».
 
H πρώτη παράγραφος του άρθρου αναφέρεται στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ και την οικειοθελή αποχώρησή τους από τη Βασιλική οικογένεια εξαιτίας του «bullying» που τους ασκούσε ο Δούκας του Κέιμπριτζ. Η κίνηση αυτή έρχεται μία ημέρα μετά το δημοσίευμα των Sunday Times όπου ο Ουίλιαμ φέρεται να λέει «Προστάτευα τον αδερφό μου όλη μας τη ζωή και δεν μπορώ να το κάνω άλλο».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21