search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:41
MENU CLOSE

Κλέφτες κράτησαν όμηρο για 20 ώρες μοντέλο και «άδειασαν» το σπίτι της (Photos)

13.01.2020 14:04
Ουπς ξεχάσατε να κουμπώσετε το παντελόνι σας; Όχι είναι η νέα τάση της μόδας (Photos) - Media

 

Η Εύα Ράιαν είναι ένα μοντέλο από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας που τη βδομάδα που πέρασε, βίωσε μια εμπειρία που θα σημαδέψει τη ζωή της. Μέσα στο ίδιο της το σπίτι που μένει με την άρρωστη γιαγιά της, εισέβαλλαν 6 άνδρες για να κλέψουν.

Απείλησαν τη ζωή της, ενώ κάποια στιγμή την έκλεισαν μέσα στο μπάνιο και δεν την άφηναν να βγει την ώρα που εκείνοι έκαναν το σπίτι άνω κάτω. Όλα αυτά διήρκησαν 20 ώρες.

Η Εύα στην κατάθεση της στην αστυνομία είπε πως «με απείλησαν με μαχαίρια και κατσαβίδια. Για 20 ολόκληρες ώρες ένας από αυτούς έμπηγε στο λαιμό μου ένα κατσαβίδι για να καθίσω ακίνητη. Σχεδόν έσκαψαν το σπίτι μου για να βρουν τιμαλφή και χρήματα. Τους έλεγα ότι δεν έχω τίποτε αλλά δεν με πίστεψαν.»

Και συνεχίζει: «Κάποια στιγμή με έριξαν στο πάτωμα με έπιασαν από τα μαλλιά και με έσυραν μέχρι μέσα το μπάνιο όπου και με κλείδωσαν.»

Όταν οι κλέφτες έφυγαν η Εύα κατάφερε να σπάσει την πόρτα και να τρέξει προς τη γιαγιά της η οποία πάσχει από άνοια και η οποία όπως διαπίστωσε και η αστυνομία δεν είχε κακοποιηθεί από τους κλέφτες. Η αστυνομία αναζητά τους «6» χωρίς μέχρι στιγμής οι προσπάθειες της να έχουν αποδώσει καρπούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40