search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:07
MENU CLOSE

Ανατροπές στο Mega λίγο πριν βγει στον αέρα

13.01.2020 14:10
Αυτό θα είναι το πρόγραμμα του νέου Mega - Media
 
Αλλαγές έως και στο… παρά πέντε προκύπτουν στο πρόγραμμα του MEGA, που βρίσκεται στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα στα τέλη Ιανουαρίου. Εκτός προγράμματος είναι το πιθανότερο πως θα μείνει τελικά η εκπομπή “Ανατροπή” με τον Γιάννη Πρετεντέρη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, που επικαλείται ο enikos.gr, η εκπομπή δεν θα περιληφθεί στο αρχικό πρόγραμμα του Mega, αλλά εξετάζεται για τον Σεπτέμβριο.
 
Ενδεικτικό είναι ότι, ενώ οι περισσότερες εκπομπές βρίσκονται σε τελικό στάδιο προετοιμασίας, κάποιες μάλιστα κάνοντας ήδη και προσομοιώσεις κανονικής μετάδοσης, καμία προετοιμασία δεν έχει γίνει για την “Ανατροπή”.
 
Η οριστική απόφαση για την εκπομπή θα ληφθεί σε συνάντηση που εκκρεμεί μεταξύ της διοίκησης του καναλιού και του Γιάννη Πρετεντέρη.
 
Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο δημοσιογράφος, όπως έχει προαναγγείλει στον αέρα του One, θα δώσει το “παρών” στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με σχόλια.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:07