search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:06
MENU CLOSE

Δείτε ποια είναι η νέα αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα (Photo)

13.01.2020 14:12
Δείτε ποια είναι η νέα αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα (Photo) - Media

 

Παρελθόν από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τον ΣΚΑΪ αποτελεί πλέον η Ελεάννα Τρυφίδου με την διοίκηση του σταθμού να έχει ήδη βρει την αντικαταστάτριά της.

Ήταν γνωστό στα τηλεοπτικά πλατό ότι η δημοσιογράφος και τα στελέχη του σταθμού βρίσκονταν σε συνεχείς κόντρες αναφορικά με τη θεματολογία της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mononews.gr, το περιστατικό με τη γελοιοποίηση της φοιτήτριας που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, επιτάχυνε τις διαδικασίες για την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την αρχισυνταξία της εκπομπής.

Νέα αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα είναι η δημοσιογράφος Γωγώ Σαμπάνη, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με αρκετές εκπομπές μια εκ των οποίων και η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε στο Alter η Φαίη Σκορδά, όπως και του Μένιου Φουρθιώτη στα «Αποκαλυπτικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:06