search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Δίκη Τοπαλούδη: Αποκαλύψεις-σοκ από τον διοικητή του Κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού

13.01.2020 15:00
Σοκαρισμένη φοιτήτρια στη Βρετανία – Ο συγκάτοικός της τη βιντεοσκοπούσε στην τουαλέτα! (Video) - Media
 
Στις 28 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη με την κατάθεση του διοικητή του Κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού, Θωμά Ζόβα η οποία ξεκίνησε σήμερα.
 
Όπως αναφέρει ο enikos.gr, o μάρτυρας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου περιέγραψε πως έφτασαν στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος. Και συγκεκριμένα, όπως είπε, το τατουάζ που είχε η αδικοχαμένη φοιτήτρια στο πόδι της βοήθησε στην ταυτοποίηση της.
 
Λόγω των χτυπημάτων δε που έφερε το άψυχο σώμα της όταν εντοπίστηκε πεταμένο στη θάλασσα εκτίμησε ότι βρισκόταν μπροστά σε εγκληματική πράξη.Καθώς είχαν περάσει ήδη 48 ώρες από το έγκλημα, αναζήτησε μέσω καμερών την μοιραία διαδρομή κι έτσι έφτασε στον νεαρό Αλβανό κατηγορούμενο, τον οποίο ο μάρτυρας γνώριζε εξ όψεως επειδή έκανε μαζί του γυμναστική.
 
Από τον 20χρονο οδήγηθηκαν στον Ροδίτη συγκατηγορούμενο του καθώς τους υπέδειξε και τον τόπο του εγκλήματος αλλά και το σημείο που πέταξαν την κοπέλα και τα πράγματα της. “Θεωρώ πως ο κατηγορούμενος μου είπε την αλήθεια ” τόνισε ο μάρτυρας ο οποιος αναφερόμενος στο διαμέρισμα που βιάστηκε και βασανίστηκε η 21χρονη εξέφρασε τη βεβαιότητα πως πάλεψε για τη ζωή της.
 
“Ειχε παντού αίματα στο σπίτι. Είχαν καθαρίσει το χώρο αλλά μετά τον έλεγχο με το ειδικό φως προέκυψε πως ήταν γεμάτο αίματα. Ότι έγινε έγινε μάλλον στα γρήγορα. Φαίνονταν ότι δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Υπήρχε ένα μπουκάλι βότκα ανοιχτό αλλά όχι άδειο. Ουτε τα ποτήρια ήταν άδεια” πρόσθεσε.
 
Σημείωσε δε πως θεωρεί τύχη ότι βρέθηκε στη θάλασσα το πτώμα της Ελένης . “Ήταν φρέσκο αν είχε βυθιστεί μπορούσε να είχε χαθεί. Όταν την πετούσαν στη θάλασσα πρόθεση τους ήταν να την εξαφανίσουν… είχαν αποφασίσει να την ρίξουν στο γκρεμό, γιατί τους είχε πει ότι θα τους καταγγείλει. ” σημείωσε.
 
“Το αρνούμαι κατηγορηματικά “αντέδρασε ο νεαρός Αλβανός ενώ λίγο νωρίτερα ο Ροδίτης συγκατηγορούμενος του παρενέβη λέγοντας: “Λυπάμαι για την Ελένη αλλά δεν έγινε τίποτα με την Ελένη”. Με τη λήξη της ακροαματικής διαδικασίας ομάδα γυναικών φώναξε έξω από τη δικαστική αίθουσα: ” Ποτέ μη ξεχαστεί, τί κάναν στην Έλενη, καμία άλλη δολοφονημένη”.
 
Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η μητέρα του θύματος επέρριψε ευθύνες στο συγγενικό περιβάλλον των κατηγορουμένων, ειδικά στους γονείς και τους παππούδες του μεγαλύτερου σε ηλικία, Έλληνα, στην κατάθεσή της στο δικαστήριο.
 
Η Κυριακή Αρμουτίδου κατέθεσε ότι είναι πεπεισμένη όχι μόνο πως η γιαγιά του κατηγορούμενου που μένει κάτω από το «σπίτι κολαστήριο» άκουγε τις κραυγές της κόρης της και αδιαφόρησε αλλά και πως μετά «μπορεί η κυρία γιαγιά να ειδοποίησε τον γιο της και να έστειλαν στο σπίτι τις υπηρετριές τους να καθαρίσουν τα αίματα του παιδιού μου. Γιατί αυτό έκαναν πάντα. Με τον παρά τους κάλυπταν την παραβατική συμπεριφορά αυτού του τέρατος…».
 
Επίσης, είπε πως δεν αποκλείει μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου να βοήθησαν ακόμη και στην μεταφορά του πτώματος. «Ηθικοί αυτουργοί του πόνου μου είναι αυτοί», σημείωσε.
 
Η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας καταφέρθηκε σε βάρος και δύο κοριτσιών, που ήταν φίλες της κόρης της, γιατί δεν της είχαν πει πως έναν χρόνο πριν το τραγικό συμβάν η Ελένη είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα βιασμό από τρία άτομα και ότι φοβόταν πολύ γιατί ανγοήθηκε από τους αστυνομικούς και φαίνεται να την εκβίαζαν με βίντεο οι δράστες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24