search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:50
MENU CLOSE

Άφησε την τρίχρονη κόρη της να πεθάνει από την πείνα – Δεν την ταΐζε γιατί πήγαινε σε πάρτι (Photos)

13.01.2020 15:02
Άφησε την τρίχρονη κόρη της να πεθάνει από την πείνα - Δεν την ταΐζε γιατί πήγαινε σε πάρτι (Photos) - Media

 

Οι αποκαλύψεις στο δικαστήριο ήταν ανατριχιαστικές. Κατηγορούμενη ήταν μια μητέρα η οποία άφησε το 3χρονο κοριτσάκι της να πεθάνει από την πείνα καθώς εκείνη προτίμησε όχι να ταΐζει το παιδί της, αλλά να πηγαίνει σε πάρτι.   

Όπως έγινε γνωστό το κοριτσάκι από την πείνα του ύστερα από μια εβδομάδα που δεν το είχε ταΐσει, βρήκε σκόνη απορρυπαντικού και την έφαγε γιατί πεινούσε. Ύστερα από λίγο πέθανε και το βρήκε νεκρό η γιαγιά του παιδιού που είχε πάει να επισκεφτεί την κόρη της.

Η μητέρα ονομάζεται Μαρία Πλένκιν και είναι 21 ετών από τη Ρωσία, ενώ το κοριτσάκι ονομαζόταν Κριστιάνα.

Όπως κατέθεσε η γιαγιά στο δικαστήριο, βρήκε το κοριτσάκι νεκρό, γυμνό μέσα σε ένα παγωμένο δωμάτιο και δίπλα του το άδειο κουτί με το απορρυπαντικό. Δίπλα υπήρχε ένα άδειο κεσεδάκι γιαούρτι, λίγα δαγκωμένα λουκάνικα και ένα μπολ νερό. Τα είχε αφήσει όλα η Μαρία και είχε πάει στο πάρτι το οποίο επι τοις ουσίας ήταν ένα εβδομαδιαίο πάρτι λίγο έξω από το χωριό Κιρόφ.

Η μητέρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 8 έως και 20 χρόνια.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:48