search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Διαβάστε στο ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί

23.02.2010 16:38
Διαβάστε στο ΠΟΝΤΙΚΙ που κυκλοφορεί   - Media

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ με πρωτοσέλιδο τίτλο «΄Ως εδώ» και εξώφυλλο τον πίνακα «Η Κραυγή» του Μουνκ. Tο «Π» στηρίζει την απεργία και λέει «ΟΧΙ» στους περισσότερους φόρους από τους φτωχούς, στο ξήλωμα του ασφαλιστικού, στη διάλυση του κράτους πρόνοιας και στα παιχνίδια με την εθνική κυριαρχία (Σελ.3)  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ» για τη βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε κτήριο όπου στεγάζεται προεκλογικό γραφείο του Μ. Χρυσοχοΐδη. Η προκήρυξη στρέφεται κατά κύριο λόγο κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ενώ γίνεται αναφορά και στο  C4I, αλλά και στους μεγαλοεργολάβους, σε συνδυασμό με τους Ολυμπιακούς του 2004 (Σελ.20-21)  ΣΕ ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ αναδεικνύεται για την κυβέρνηση όχι μόνο η απεργία, αλλά και η υποδοχή των νομοσχεδίων για τη φορολογία και τα δημοσιονομικά, που θα κατατεθούν τις επόμενες μέρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να περιέχουν ακόμη σκληρότερα μέτρα (Όλες οι πληροφορίες στις σελ.4-5)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ με πρωτοσέλιδο τίτλο «΄Ως εδώ» και εξώφυλλο τον πίνακα «Η Κραυγή» του Μουνκ. Tο «Π» στηρίζει την απεργία και λέει «ΟΧΙ» στους περισσότερους φόρους από τους φτωχούς, στο ξήλωμα του ασφαλιστικού, στη διάλυση του κράτους πρόνοιας και στα παιχνίδια με την εθνική κυριαρχία (Σελ.3)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ» για τη βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε κτήριο όπου στεγάζεται προεκλογικό γραφείο του Μ. Χρυσοχοΐδη. Η προκήρυξη στρέφεται κατά κύριο λόγο κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ενώ γίνεται αναφορά και στο  C4I, αλλά και στους μεγαλοεργολάβους, σε συνδυασμό με τους Ολυμπιακούς του 2004 (Σελ.20-21)

ΣΕ ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ αναδεικνύεται για την κυβέρνηση όχι μόνο η απεργία, αλλά και η υποδοχή των νομοσχεδίων για τη φορολογία και τα δημοσιονομικά, που θα κατατεθούν τις επόμενες μέρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να περιέχουν ακόμη σκληρότερα μέτρα (Όλες οι πληροφορίες στις σελ.4-5)

ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ’ ΑΛΛΟ ή αλλιώς οδηγίες για το πώς φτιάχνεται το νέο μονοπώλιο των …αιθέρων, από τα αφεντικά της Ολυμπιακής και της AEGEAN. Όλες οι κινήσεις των Βγενόπουλου και Βασιλάκη (Σελ.9)

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία. Η δυστυχία, αντίθετα, τριχοτομείται πανεύκολα. Σαμαρικοί, ντορικοί και καραμανλικοί συνθέτουν ένα μίζερο παζλ, όπου οι δυνάμεις άπωσης είναι ισχυρότατες. (Αναλυτικό ρεπορτάζ στις σελ.10-11)

ΑΚΟΜΗ, όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά και άρθρο του Αλέξη Μητρόπουλου με τίτλο «ΠΑΣΟΚ και ασφαλιστικό» (Σελ.44-47)

ΜΑΖΙ με το ΠΟΝΤΙΚΙ και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι ART» με εξώφυλλο τον ηθοποιό Νίκο Καραθάνο, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ που παίζεται στο θέατρο Αλίκη.

ΤΕΛΟΣ χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Συνεχίζεται η προσφορά του «Π», τα «Πολιτικά Κείμενα» με κλασσικά έργα που καθόρισαν την πολιτική σκέψη. Στην Αθήνα κυκλοφορεί « Ο Ηγεμόνας» του Νικολό Μακιαβέλλι και στην επαρχία «Το Κράτος & ο Ιστορικός του Ρόλος» του Πιότρ Κροπότκιν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:23