search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:39
MENU CLOSE

Αντί Διδακτορικού του Δημήτρη Δημόπουλου την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου

14.01.2020 14:42
Αντί Διδακτορικού του Δημήτρη Δημόπουλου την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου - Media

 

To «Αντί Διδακτορικού», ο πρώτος βιντεοσκοπημένος σταντ-απ μονόλογος Έλληνα κωμικού, επιστρέφει στη σκηνή για μόνο μία παράσταση!

Τι κάνεις όταν οι παιδικοί φίλοι, οι συμμαθητές και οι συμφοιτητές σου επιστρέφουν ένας-ένας από τα εξωτερικά με τα μεταπτυχιακά τους; Τους υπενθυμίζεις (με μια παράσταση) πως θα μένουν με τους γονείς τους και πως θα πληρώνονται ένα μίζερο μισθό, τι άλλο; Και όλα αυτά, για να μη σε ρωτάνε «εσύ τι κάνεις στη ζωή σου;»…

Ο Δημήτρης Δημόπουλος σας προσκαλεί σε μία μοναδική σειρά παραστάσεων όπου θα παρουσιάσει και τα τρία «σπέσιαλ» του, όπως ονομάζονται διεθνώς οι σταντ-απ μονόλογοι, τον Ιανουάριο του 2020 στο Θέατρο Σταθμός. Το κλασικό πια «Αντί Διδακτορικού» και η άκρως πρωτότυπη «Υπερπαραγωγή» επιστρέφουν στη σκηνή για μια φορά μαζί με την «Καφρόκρεμα», παρουσιάζοντας την εξέλιξη ενός κωμικού που ανήκει στους πρωτεργάτες του σταντ-απ στην ελληνόφωνη σκηνή.

Dimopoulos Specials

Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (μετρό Μεταξουργείο)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Τετάρτη 15/1, 21:15, ΑΝΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ

Τετάρτη 22/1, 21:15, ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ

Τετάρτη 29/1, 21:15, ΚΑΦΡΟΚΡΕΜΑ

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

25€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΠ’ ΟΛΑ (γενική είσοδος για όλους τους μονολόγους)

17€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΔΥΟ ΣΟΛΟ (γενική είσοδος για δύο μονολόγους. Μετά την αγορά του εισιτηρίου ΔΥΟ ΣΟΛΟ, επιλέγετε τους μονολόγους που θέλετε να δείτε και εισάγετε τον αριθμό του μπαρ-κόουντ στο πεδίο του κωδικού, ξεκλειδώνοντας έτσι τις θέσεις που μπορείτε να επιλέξετε για τις τιμές αυτές. Η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί και για τις δύο επιλεγμένες παραστάσεις, κάθε αριθμός μπαρ-κόουντ αντιστοιχεί σε μία θέση σε κάθε διαφορετική ημερομηνία.)

10€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΑ ΣΟΛΟ (γενική είσοδος για ένα μονόλογο)

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Η ακύρωση εισιτηρίων ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΠ’ ΟΛΑ και ΣΠΕΣΙΑΛ ΔΥΟ ΣΟΛΟ επιτρέπεται ως τις 17/01/2020. Η ακύρωση εισιτηρίων ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΑ ΣΟΛΟ επιτρέπεται μέχρι πέντε (5) ώρες πριν την παράσταση για την οποία έχουν αγοραστεί.

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Σταθμός, Seven Spots, Reload, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, athinorama.gr, viva Kiosk Σύνταγμα, Yoleni’s

Διάρκεια παράστασης: 90’

Πληροφορίες: 2105230267

Οι παραστάσεις τελούν υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36