search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:44
MENU CLOSE

Ο Χοακίν Φίνιξ μιλά για τον αδερφό του: Ήταν σε κάθε ταινία που έκανα – Κάτι ξύπνησε μέσα μου (Photos)

14.01.2020 16:13
Ο Χοακίν Φίνιξ μιλά για τον αδερφό του: Ήταν σε κάθε ταινία που έκανα - Κάτι ξύπνησε μέσα μου (Photos) - Media

 

Ο Χοακίν Φίνιξ μιλάει σπάνια για τον αδερφό του, τον Ρίβερ Φοίνιξ, ο οποίος πέθανε πριν από 27 χρόνια από υπερβολική δόση ναρκωτικών έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Χόλιγουντ.

Σε συνέντευξή του στο 60 Minutes με τον δημοσιογράφο Anderson Cooper, ο 45χρονος ηθοποιός εξέφρασε τι σήμαινε ο αδελφός του για εκείνον.

«Αισθάνομαι ότι σε σχεδόν κάθε ταινία που έκανα, υπήρξε μια σύνδεση με τον Ρίβερ με κάποιο τρόπο», είπε ο Χοακίν.

«Και νομίζω ότι όλοι αισθανθήκαμε την παρουσία και την καθοδήγησή του στη ζωή μας με πολλούς τρόπους», πρόσθεσε.

Ακόμη, αφηγήθηκε μια ιστορία για τον Ρίβερ. Ο μεγαλύτερος αδερφός του είπε στον Χοακίν ότι μια μέρα θα ήταν πιο επιτυχημένος ηθοποιός και ότι έπρεπε να αγκαλιάσει τη δουλειά.

«Ήρθε σπίτι και με πολύ ενθουσιασμό λέει, εδώ είναι αυτή η ταινία», είπε το αστέρι.

Η ταινία ήταν το Raging Bull του Μάρτιν Σκορσέζε του 1980, η οποία διαθέτει μια εξαιρετική ερμηνεία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

«Νομίζω ότι απλά… ξύπνησε κάτι μέσα μου», παραδέχτηκε ο Χοακίν. «Και μπορούσα ξαφνικά να το δω μέσα από τα μάτια του», πρόσθεσε.

«Υπάρχει μια σκηνή στο Raging Bull όπου ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συναντά ένα κορίτσι ανάμεσα σε ένα φράκτη. Και αυτός, ξέρετε, χαιρετάει το δαχτυλάκι της και είναι απλά μια όμορφη μικρή λεπτομέρεια, είναι αυτή η θαυμάσια στιγμή », είπε ενθουσιαμένος.

«Και νομίζω ότι αυτό από ορισμένες απόψεις είναι αυτό που πάντα ψάχνω να βρω. Ποιες είναι οι δυνατότητες; Τι άλλο μπορούμε να πούμε για την εμπειρία μας, την ανθρώπινη εμπειρία, αυτή τη στιγμή;» διερωτήθηκε.

Ο θάνατος του Ρίβερ ήταν ένα σοκ για τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ήταν μόλις 23 ετών την εποχή εκείνη και φαινόταν να έχει μια μακρά, καρποφόρα καριέρα μπροστά του.

«Ήμασταν τόσο απομακρυσμένοι από τον κόσμο της ψυχαγωγίας. Δεν παρακολουθήσαμε παραστάσεις ψυχαγωγίας. Δεν είχαμε τα περιοδικά ψυχαγωγίας στο σπίτι μας», αποκάλυψε ο Χοακίν Φίνιξ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:44