search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:32
MENU CLOSE

Θέλει να φύγει από τις ΗΠΑ η Τζένιφερ Λόπεζ: «Επιθυμώ μια άλλη ζωή»

14.01.2020 17:25
Θέλει να φύγει από τις ΗΠΑ η Τζένιφερ Λόπεζ: «Επιθυμώ μια άλλη ζωή» - Media

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ παραδέχτηκε ότι επιθυμεί έναν πιο «απλό και βιολογικό» τρόπο ζωής.

Η 50χρονη σταρ αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair ότι παρά τα επιτεύγματά της στη μουσική, το χορό και τον κινηματογράφο, κατά τη διάρκεια της καριέρας της για τρεις δεκαετίες, υπάρχει ένα πράγμα που δεν έχει πραγματοποιήσει από τη λίστα των επιθυμιών της.

Συγκεκριμένα, είπε ότι θα ήθελε να φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και να μετακομίσει στην Ιταλία ή στο Μπαλί, όπου μπορεί να βρει ηρεμία και να απολαμβάνει τα απλά πράγματα.

 «Θα ήθελα να ζήσω κάπου εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, σε μια μικρή πόλη στην Ιταλία ή στην άλλη πλευρά του κόσμου στο Μπαλί», είπε.

«Να βρω μια άλλη ζωή όπου είναι λίγο πιο απλή και οργανική και όπου μπορώ να οδηγήσω ένα ποδήλατο και να αγοράσω ψωμί και να το βάλω στο καλάθι μου και στη συνέχεια να πάω σπίτι και να βάλω μαρμελάδα πάνω σε αυτό και απλά να τρώω και να ζωγραφίζω ή κάθομαι σε μια κουνιστή καρέκλα, όπου υπάρχει η όμορφη θέα μιας ελιάς ή δρυς και θα μπορούσα απλά να μυρίσω. Έχω τέτοιες φαντασιώσεις», τόνισε.

Αλλού στη συνέντευξη, η Τζένιφερ αποκάλυψε ότι ενώ είναι ακόμα γνωστή για τις πιασάρικες μελωδίες και τις ενεργητικές κινήσεις του χορού, το πραγματικό της πάθος βρίσκεται στον κινηματογράφο.

«Θα έλεγα ότι ο χορός και η μουσική είναι οι πρώτες μου αγάπες, αλλά η ηθοποιία είναι ο έρωτας της ζωής μου», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:31