search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:25
MENU CLOSE

Πώς σχολιάζει η Κορομηλά τη Στικούδη ως παρουσιάστρια

15.01.2020 09:53
Πώς σχολιάζει η Κορομηλά τη Στικούδη ως παρουσιάστρια  - Media

 

Την έχουμε δει ως μοντέλο να στέφεται ως Μις Ελλάς, αργότερα την είδαμε ως τραγουδίστρια να ραπάρει, ενώ πρόσφατα τη βλέπουμε και ως ηθοποιό στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1. Πλέον, η Κατερίνα Στικούδη δοκιμάζεται σε ένα ακόμα ρόλο, αυτόν της παρουσιάστριας καθώς βρίσκεται στο «τιμόνι» της εκπομπής “My Style Rocks”.

Η εκπομπή, μάλιστα, φαίνεται να αγαπήθηκε από το κοινό, χαρίζοντάς του υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση από τα πρώτα επεισόδια. Η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να πει τη γνώμη της για την Κατερίνα Στικούδη και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στο νέο της πόστο, μιλώντας για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

«Από μένα ένα μεγααααλο ΝΑΙ, στη Στικούδη. Είναι Πανέμορφη κ παρουσιάζει ωραιότατα το πρόγραμμα! Μπράβο γλυκό μου Κατερινάκι», έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15