26/02/2021 12:48:52

Στροφή από τον Alpha: Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου θα εκφωνηθεί το δελτίο ειδήσεων

Στροφή από τον Alpha: Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου θα εκφωνηθεί το δελτίο ειδήσεων   - Media

 

Στροφή από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το ενδεχόμενο μετάδοσης του δελτίου ειδήσεων του σταθμού μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου

Το έλεγε χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου του σταθμού: «Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδοθεί εκτός στούντιο, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου απ΄ όπου ο Αντώνης Σρόιτερ θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας».
Το παραπάνω συνόδευε την ανακοίνωση του Alpha πως την Πέμπτη θα φιλοξενήσει συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δελτίο.

Ο Alpha, τελικά, με νεώτερη ανακοίνωσή του εξηγεί: «Η συνέντευξη που παραχωρεί ο πρωθυπουργός στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ θα ολοκληρωθεί λίγο πριν αρχίσει το κεντρικό μας δελτίο ειδήσεων. Εφόσον δεν θα μπορεί να έρθει στο στούντιο, ο Αντώνης Σρόιτερ θα βγει από τον χώρο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ και θα προλογίσει τη συνέντευξη του πρωθυπουργού. Θα βγει δηλαδή με ζωντανή σύνδεση από τον χώρο που χρησιμοποιούν όλοι οι δημοσιογράφοι όταν κάνουν ζωντανές συνδέσεις από εκεί».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.