search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Νικητής ο Παναθηναϊκός στο θρίλερ του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ Γιάννενα: Ανατροπή και πρόκριση με 3-1

15.01.2020 16:06
Νικητής ο Παναθηναϊκός στο θρίλερ του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ Γιάννενα: Ανατροπή και πρόκριση  με 3-1   - Media

 

«Παναθηναϊκή» ανατροπή και πανηγυρική πρόκριση στο ΟΑΚΑ! Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν νωρίς με την πλάτη στον τοίχο στο 24΄ καθώς δέχτηκαν το 0-1 από τον Νώντα Παντελάκη και ήθελαν τρία γκολ για να προκριθούν, κατάφεραν να γυρίσουν υπέρ τους την κατάσταση μέχρι το 72΄. Επίσης στο 77΄ ο Παναθηναικός αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες καθώς δέχτηκε κόκκινη κάρτα ο Κουρμπέλης.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» μέσα σε ένα τρίλεπτο, προηγήθηκαν με 2-1 στο 58′ ενώ στο 72′ πέτυχαν το 3-1 με πέναλντι.

Πιο αναλυτικά:

Στα σχοινιά ο Παναθηναϊκός! Με κεφαλιά του πρώην ποδοσφαιριστή του, Νώντα Παντελάκη στο 24′, ο ΠΑΣ Γιάννενα άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι στη συνέχεια πίεσαν για να ισοφαρίσουν, όμως ακυρώθηκε γκολ του Ινσούα ως οφσάιντ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να διαμαρτύρονται έντονα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ να προηγείται με 0-1. Στο πρώτο παιχνίδι οι Γιαννιώτες είχαν επικρατήσει με 1-0, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν τουλάχιστον τρία γκολ στο β’ ημίχρονο για να προκριθεί.

Μέσα σε ένα τρίλεπτο, όμως, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 στο 58′ με γκολ των Δώνη και Σένκεφελντ. Στο 72′ ο Γιόχανσον κέρδισε πέναλτι και ο Μακέντα σκόραρε από την άσπρη βούλα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22