search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:50
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: «Ξέσπασε» σε κλάματα ο Δώνης: «Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα» (Photos)

15.01.2020 18:35
Παναθηναϊκός: «Ξέσπασε» σε κλάματα ο Δώνης: «Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα» (Photos) - Media

 

Στην ποιότητα και το καθαρό μυαλό του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε ο Γιώργος Δώνης την ανατροπή που έφερε την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, στο Κύπελλο, με τον τεχνικό των «πράσινων» να ήταν φανερά συγκινημένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην Cosmote TV:

«Δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα. Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα έχω μεγαλώσει εδώ. Θα ήταν πολύ άδικο να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να μην προκριθούμε. Ο αντίπαλος μας έβαλε δύσκολα αλλά, μιλήσαμε στο ημίχρονο όμως, βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα και το καθαρό μυαλό μας, όλα ήταν δύσκολα αλλά τα καταφέραμε.

Είμαστε πολύ δύσκολα, αλλά όλοι αγαπάμε την ομάδα, είμαστε οικογένεια και δεμένοι σαν γκρουπ. Δεν είμαστε κακή ομάδα, δεν κοιτάμε το παρελθόν και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Και με τον Ολυμπιακό και με τον Πανιώνιο αλλά και σήμερα αξίζαμε καλύτερα πράγματα».

Πηγή: sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:48