search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:02
MENU CLOSE

Επιστροφή Φορτούνη με τεσσάρα για Ολυμπιακό

15.01.2020 20:02
Επιστροφή Φορτούνη με τεσσάρα για Ολυμπιακό - Media

 

Με σκόρερς τους Λοβέρα που πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τους «ερυθρόλεκους» και Γκερέρο που πέτυχαν από δύο τέρματα, ο Ολυμπιακός 4-1 την Καλαμάτα, στην επιστροφή των Φορτούνη και Γκιγιέρμε.

Με τον δέοντα τρόπο υποδέχτηκε τον αρχηγό του, Κώστα Φορτούνη, ο Ολυμπιακός, αφού επικράτησε 4-1 της Καλαμάτας για να σφραγίσει το εισιτήριο του για την οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ (3’, 68’), ενώ ο Γκερέρο πρόσθεσε άλλα δύο (17’, 51). Το γκολ για την Καλαμάτα στο 66’ ο ταχύτατος Ολλανδός επιθετικός, Ελ Ιντρίσι.

Ο Μαρτίνς είχε λόγους να χαμογελά, αφού είδε τον αρχηγό ν’ αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες και 5 μέρες, από το καλοκαιρινό φιλικό με το Αμβούργο, ενώ επέστρεψε στην δράση έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του στη Τρίπολη.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01